Bukett 2020

Bukett 2020

Beste klanten,

Om nog meer events te verzorgen met bloemen en jullie toch boeketten te kunnen blijven aanbieden, is er een nieuw idee ontstaan. Bukett zal vanaf januari 2020 een nieuwe weg inslaan. Zeg maar ‘Bukett 2.0’. Boeketten zullen maandelijks kunnen besteld worden tijdens het bestelweekend. Dit wil zeggen dat de boeketten op een vaste zaterdag per maand zullen gebonden worden. De boeketten kunnen afgehaald worden of we bezorgen deze aan huis. Bestellen kan eenvoudig via de aangepaste webshop. Het zal dus niet meer mogelijk zijn om boeketten op andere momenten te bestellen. Geef je toch graag een boeket cadeau op een ander moment? Dat kan nog steeds, maar op een iets andere manier. Hoe dan? Je kan via de webshop een cadeaubon bestellen, zodat de gelukkige ontvanger op een moment naar keuze een boeket kan bestellen.

Liefs,

Hannelore

Kerstworkshops 3 &4 december

Kerstworkshops 3 &4 december

šŸŒ²KERSTWORKSHOPS 3 & 4 DECEMBERšŸŒ²
De mooie, gezellige en magische tijd van Kerst staat alweer bijna voor onze deur. Tijd om de lichtjes aan te steken en een vleugje kerstgroen in huis te brengen. Ook dit jaar kan je bij Bukett terecht voor een Kerstworkshop. Er is keuze uit een kerstkrans op ring of een triangle wreath (driehoekskrans op tak). Beiden kunnen gemaakt worden op woensdag 3 en donderdag 4 december. Inschrijven is noodzakelijk en de plaatsen zijn beperkt.

Workshop herfstbloemstuk

Workshop herfstbloemstuk

De herfst is overduidelijk in het land. De natuur krijgt prachtige warme kleuren en binnen maken we het extra knus.
Het ideale moment om je woonkamer dat tikkeltje extra gezelligheid te geven met een zelfgemaakt herfstbloemstuk.
We gaan aan de slag met warme kleuren en materialen om er een prachtige creatie van te maken.

Deelnemen?
Prijs? 37 EUR/pp
Inschrijven noodzakelijk via hanneloredemiddeleer@gmail.com of een smsje naar 0475 35 43 93
Plaatsen zijn beperkt!

Locatie:
Booz
Pastorijweg 24
Denderhoutemw

Besteldag Allerheiligen  zaterdag 12 oktober

Besteldag Allerheiligen zaterdag 12 oktober

Ik verwelkom jullie graag op de ‘Besteldag voor Allerheiligen’. Tijdens de besteldag kan je eigentijds grafwerk komen bekijken en bestellen. Er zal keuze zijn uit verschillende modellen in diverse seizoenskleuren.

We zijn open van 8u30 tot 16u.

Waar?
Tuin-, Dier- en Hobbycenter Wim De Middeleer
Teerlingstraat 35
9450 Denderhoutem

Graag tot dan!
Hannelore

Moederdag 2019

Moederdag 2019

Op zondag 12 mei is het tijd om alle mama’s in de bloemetjes te zetten. Dat ‘in de bloemetjes zetten’ mag je bij Bukett letterlijk nemen. Dit jaar zorgen we voor een bukett in pasteltinten om de mama’s te verrassen.

Afhalen? Dat kan op zondag 12/05 van 8u30 – 10u.

Bezorgen aan huis? Dat kan op zondag 12/05 van 10u -12u.

Check snel onze ‘winkel’ voor meer info!

Trouwen anno 2019

Trouwen anno 2019

‘Living Coral’ is goed op weg om de kleur van 2019 te worden. Ik ben alvast helemaal fan. Je kan kiezen voor een opvallend bruidsboeket in Coral tinten of het eerder subtiel houden en een vleugje Coral in je boeket laten verwerken. Aan jou de keuze.

‘Greenery’ zal ook in 2019 nog meer z’n plek opeisen in de feestzaal of tijdens de ceremonie. Ga voor een natuurlijke look en gebruik bloemen, planten, bomen, … om de sfeer van je huwelijksfeest te bepalen.

‘Bloemenbogen’ springen meteen in het oog en geven een instant romantische look aan je huwelijk. Je kan ze gebruiken aan de ingang van de feestzaal, voor de ceremonie en ga zo maar door. De bloemendecoraties mogen anno 2019 groots en opvallend zijn met als extraatje gouden en houten ringen.

‘Grassen en Granen’ zijn een mooi en elegant natuurlijk alternatief voor wie op zoek is naar iets anders. Ze zijn mooi als decoratie, maar kunnen ook prachtig verwerkt worden in een bruidsboeket. Kom maar op met dat fluffy pampagras!

‘Velvet’ zorgt onmiddellijk voor een gezellige en warme sfeer tijdens jullie huwelijk. Wat dacht je van een loshangend velvet lintje rond je bruidsboeket? Zelfs een vleugje velvet in je bruidsboeket is mogelijk.

Kortom, ‘back to nature’ vat de weddingtrend voor 2019 kort samen. Heb je dit jaar zelf trouwplannen? Al dan niet ‘back to nature’. Aarzel dan niet om me te contacteren voor een vrijblijvend gesprek. We kijken samen naar jullie wensen en verwachtingen. Samen stippelen we de weg naar de gewenste bloemendecoraties uit voor een geslaagde dag.

Bestel je Valentijnsbukett online

Bestel je Valentijnsbukett online

Ook dit jaar kan Bukett voor jouw liefdevol valentijnsbukett zorgen.

Via de website (winkel) kan je boeketten van ā‚¬30 bestellen. De boeketten worden samengesteld met valentijnstinten en feestelijke verpakt met een liefdevol kaartje.

Wil je zorgen voor een extra verrassing? Op donderdag 14 februari kan je een boeket aan huis/op het werk/ … laten leveren. Neem een kijkje in de ‘winkel‘ en ontdek de voorwaarden.

Besteldag Allerheiligen op 13 oktober

Besteldag Allerheiligen op 13 oktober

Ik verwelkom jullie graag op de ‘Besteldag voor Allerheiligen’. Tijdens de besteldag kan je eigentijds grafwerk komen bekijken en bestellen. Er zal keuze zijn uit verschillende modellen in diverse seizoenskleuren.

Per bestelling ontvang je een kleine attentie.

We zijn open van 8u30 tot 16u.

Waar?
Tuin-, Dier- en Hobbycenter Wim De Middeleer
Teerlingstraat 35
9450 Denderhoutem

 

https://www.facebook.com/events/1859041180845902/

 

Colour bomb huwelijk

Colour bomb huwelijk

Een paar maanden geleden kreeg ik het fantastische nieuws te horen dat mijn beste vriendin Tessa zou gaan trouwen met ‘the love of her life’ Pieter- Jan. Ik was uiteraard door het dolle heen en heel blij voor mijn lieve vrienden. Nog even later kreeg ik de vraag of ik getuigde zou willen zijn en daar moest ik uiteraard niet over nadenken. Ik zei volmondig “Ja”!

Daarmee was de kous natuurlijk nog niet af … Ik zou ook de bloemen voor hun huwelijksdag voor mijn rekening nemen! Toch wel een beetje stressy, de bloemen verzorgen voor je beste vriendin. Gelukkig wist Tessa heel goed wat ze wou! Het zou geen klassiek huwelijk worden, maar Ć©Ć©ntje uit de categorie ‘feel good’. Iedereen moest zich goed voelen op hun mooiste dag. Geen stijve bedoening qua kledij, ceremonie, feestzaal, bloemen, … Qua bloemen mocht het er allemaal een beetje ‘wilder’ en kleurrijker aan toegaan, ik blij!

De trouwceremonie ging door in het kapelletje van Bevingen aan de rand van Neigembos. Een echte droomlocatie voor dit huwelijk. De kapel is klein en behoorlijk donker, waardoor we in samenspraak kozen voor een wild en volumineus boeket vol kleur en beweging. Deze lijn werd doorgetrokken in het bruidsboeket dat ik samenstelde voor Tessa. Een ‘colour bomb boeket’ dat mooi paste bij de boho wedding dress. In de feestzaal kozen we voor vaasjes met kleurrijke boeketjes die de prachtig gerestaureerde feestzaal opfleurden.

Kortom een kleurrijke dag boordevol liefde!