Bloemen in Coronatijd

Door de coronamaatregelen brengen we met z’n allen veel meer tijd in huis door. We kunnen niet meer snel snel een bezoekje brengen aan onze familie en vrienden die we anders zo vaak zien. We kunnen samen geen feest vieren voor al die mooie gelegenheden. Er zijn zoveel mensen die ondanks dit alles nog steeds het beste van zichzelf geven in hun job. Om al deze redenen en zoveel meer, verdienen jullie allemaal een fleurig boeketje in huis!

Bukett zorgt wekelijks voor bloemen in huis en dit GRATIS (tijdens de coronamaatregelen) aan huis. Bestel een boeketje voor jezelf of doe er ééntje cadeau en laat het gratis aan huis bezorgen binnen een straal van 10 km vanaf Denderhoutem/Aaigem. Het Bukett wordt veilig (met handschoenen) aan de voordeur gelegd, waarna er wordt aangebeld (ik blijf uiteraard op een veilige afstand). Elk boeket wordt ook voorzien van een gepersonaliseerd kaartje, dus laat zeker een boodschap achter. Bestellen kan telkens tot dinsdagavond 17 uur (tijdig bestellen is noodzakelijk door de beperkte aanvoer).

Bezorging van Buketten op volgende dagen: VRIJDAG 3 APRIL – ZATERDAG 11 APRIL (Paasboeket) – volgende bezorgmomenten worden aangevuld.

Bestellen doe je eenvoudig via de winkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *