Nieuw! Flowerbox voor communie – lentefeest – babyborrel

Je communie, lentefeest of babyborrel opfleuren met speelse en weelderige bloemen? Bij Bukett kan je vanaf nu een Flowerbox bestellen om je feest helemaal af te maken. Er is keuze uit een MINI of MAXI box en er wordt gewerkt met verschillende thema’s. Een MINI box bestaat uit 5 kleine en 1 grote vaas. Een MAXI box bestaat uit 10 kleine en 1 grote vaas.

Ik stel jullie de thema’s graag even voor:

Thema 1 ‘Jungle Fever’: Denk aan een tropisch bos met veel dieren en mooie planten. De klemtoon ligt hier op veel groen aangevuld met warme en tropische kleuren.

Thema 2 ‘Bunny Tail’: Denk aan prachtige stranden en schattige fluffy konijntjes. De klemtoon ligt hier op zachte en aardse tinten met hier en daar een droogbloem.

Thema 3 ‘Happy Pastel’: Denk aan kleurrijke regenbogen, maar dan in een pastel jasje gestoken. De klemtoon ligt hier op warme en lichte kleuren.

Hoe werkt het? Je bestelt een mini of maxi box met thema naar keuze. Je haalt de box op of laat hem bezorgen (+ leveringskost). De vaasjes bezorg je na afloop (afgesproken termijn) terug.

Meer info? Zie www.bukett.be/flowerbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *