Bukett 2020

Beste klanten,

Om nog meer events te verzorgen met bloemen en jullie toch boeketten te kunnen blijven aanbieden, is er een nieuw idee ontstaan. Bukett zal vanaf januari 2020 een nieuwe weg inslaan. Zeg maar ‘Bukett 2.0’. Boeketten zullen maandelijks kunnen besteld worden tijdens het bestelweekend. Dit wil zeggen dat de boeketten op een vaste zaterdag per maand zullen gebonden worden. De boeketten kunnen afgehaald worden of we bezorgen deze aan huis. Bestellen kan eenvoudig via de aangepaste webshop. Het zal dus niet meer mogelijk zijn om boeketten op andere momenten te bestellen. Geef je toch graag een boeket cadeau op een ander moment? Dat kan nog steeds, maar op een iets andere manier. Hoe dan? Je kan via de webshop een cadeaubon bestellen, zodat de gelukkige ontvanger op een moment naar keuze een boeket kan bestellen.

Liefs,

Hannelore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *