Trouwen anno 2019

‘Living Coral’ is goed op weg om de kleur van 2019 te worden. Ik ben alvast helemaal fan. Je kan kiezen voor een opvallend bruidsboeket in Coral tinten of het eerder subtiel houden en een vleugje Coral in je boeket laten verwerken. Aan jou de keuze.

‘Greenery’ zal ook in 2019 nog meer z’n plek opeisen in de feestzaal of tijdens de ceremonie. Ga voor een natuurlijke look en gebruik bloemen, planten, bomen, … om de sfeer van je huwelijksfeest te bepalen.

‘Bloemenbogen’ springen meteen in het oog en geven een instant romantische look aan je huwelijk. Je kan ze gebruiken aan de ingang van de feestzaal, voor de ceremonie en ga zo maar door. De bloemendecoraties mogen anno 2019 groots en opvallend zijn met als extraatje gouden en houten ringen.

‘Grassen en Granen’ zijn een mooi en elegant natuurlijk alternatief voor wie op zoek is naar iets anders. Ze zijn mooi als decoratie, maar kunnen ook prachtig verwerkt worden in een bruidsboeket. Kom maar op met dat fluffy pampagras!

‘Velvet’ zorgt onmiddellijk voor een gezellige en warme sfeer tijdens jullie huwelijk. Wat dacht je van een loshangend velvet lintje rond je bruidsboeket? Zelfs een vleugje velvet in je bruidsboeket is mogelijk.

Kortom, ‘back to nature’ vat de weddingtrend voor 2019 kort samen. Heb je dit jaar zelf trouwplannen? Al dan niet ‘back to nature’. Aarzel dan niet om me te contacteren voor een vrijblijvend gesprek. We kijken samen naar jullie wensen en verwachtingen. Samen stippelen we de weg naar de gewenste bloemendecoraties uit voor een geslaagde dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *