Colour bomb huwelijk

Een paar maanden geleden kreeg ik het fantastische nieuws te horen dat mijn beste vriendin Tessa zou gaan trouwen met ‘the love of her life’ Pieter- Jan. Ik was uiteraard door het dolle heen en heel blij voor mijn lieve vrienden. Nog even later kreeg ik de vraag of ik getuigde zou willen zijn en daar moest ik uiteraard niet over nadenken. Ik zei volmondig “Ja”!

Daarmee was de kous natuurlijk nog niet af … Ik zou ook de bloemen voor hun huwelijksdag voor mijn rekening nemen! Toch wel een beetje stressy, de bloemen verzorgen voor je beste vriendin. Gelukkig wist Tessa heel goed wat ze wou! Het zou geen klassiek huwelijk worden, maar ééntje uit de categorie ‘feel good’. Iedereen moest zich goed voelen op hun mooiste dag. Geen stijve bedoening qua kledij, ceremonie, feestzaal, bloemen, … Qua bloemen mocht het er allemaal een beetje ‘wilder’ en kleurrijker aan toegaan, ik blij!

De trouwceremonie ging door in het kapelletje van Bevingen aan de rand van Neigembos. Een echte droomlocatie voor dit huwelijk. De kapel is klein en behoorlijk donker, waardoor we in samenspraak kozen voor een wild en volumineus boeket vol kleur en beweging. Deze lijn werd doorgetrokken in het bruidsboeket dat ik samenstelde voor Tessa. Een ‘colour bomb boeket’ dat mooi paste bij de boho wedding dress. In de feestzaal kozen we voor vaasjes met kleurrijke boeketjes die de prachtig gerestaureerde feestzaal opfleurden.

Kortom een kleurrijke dag boordevol liefde!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *