Moederdagboeketten & cadeaubonnen online te bestellen

Moederdag op zondag 13 mei

Fleur moederdag op met een fris Bukett!

Via de website (winkel) kan je verschillende boeketten bestellen. De boeketten worden samengesteld met frisse lentebloeiers en feestelijke verpakt met een liefdevol kaartje (voor een persoonlijke boodschap).

Wil je zorgen voor een extra verrassing? Op zondag 13 mei kan je een boeket aan huis laten bezorgen. Neem een kijkje in de ‘winkel‘ en ontdek de voorwaarden.

Laat je liever iets samenstellen volgens je eigen keuze of kies je voor een cadeaubon? Ook dat is mogelijk. Stuur een mailtje naar hanneloredemiddeleer@gmail.com – sms of bel naar 0475 35 43 93 – via het contactformulier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *